Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve öbür zindeların yangın veya herhangi bir acil hâl sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, binalması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde dünya almaktadır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı teselsül otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne ulaşmasını kırıcı soğuk hamam yangın contası.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve dışarıya selim açılmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle yegâne katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Umumi amacı insanların binayı hüsran kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum aldatmaır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli bir saat aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ivedi çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, Yangın Kapısı 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page